Specialist in juniorbedjes!

Top kwaliteit Juniorbedjes

Bekijk hier

Stapelbed

Stapelbed

Het stapelbed is een waanzinnig leuk avontuur voor uw kind. En een stapelbed is bovendien ongelofelijk praktisch, vooral voor de grotere gezinnen. Een stapelbed biedt twee slaapplekken aan waarvoor u de ruimte gebruikt van één enkel persoons bed. Goede kwaliteit en een uitstekende service bij online bestelling van een stapelbed vindt u via Juniorbedje.nl, uw online specialist voor alle kinderbedden. Een stapelbed bestelt u bij ons voor de scherpste online prijs en wij zorgen er voor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Ideaal toch? Klik snel op een van de artikelen en ontdek ons fantastische assortiment met daarin de beste kwaliteit voor de kinderkamer.

De voordelen van een stapelbed

Een stapelbed biedt verschillende voordelen op. De belangrijkste is toch wel dat u hiermee een slaapkamer voor twee kinderen faciliteert. Echter, er zijn verschillende handige varianten die nog meer voordelen opleveren dan alleen een twee-in-een-bed. Om maar een paar populaire modellen uit ons assortiment toe te lichten:

  • Stapelbed Leo

    De ‘Leo’ is een economisch ontworpen bed met aan de achterwand een kast gemonteerd. Zo biedt u uw kinderen allebei de mogelijkheid om hun eigen spullen in hun eigen slaapomgeving bij de hand te hebben.

  • Stapelbed Stim

    Ook de ‘Stim’ biedt opbergmogelijkheden. Opbergplanken zitten gemonteerd aan het hoofdeinde, een kledingkast aan de zijkant en een handige, diepe lade aan de onderkant van het stapelbed.

  • Hoek stapelbed Beni Wit

    Het hoek stapelbed Beni zijn twee losse bedden die samen gebruikt worden als stapelbed. Onder het voeteneinde van de Beni zit bovendien een boekenkast voor uw kinderen. De Beni is ideaal wanneer u in de nabije toekomst verwacht dat uw kinderen ieder hun eigen slaapkamer zullen hebben.

Service bij bestelling

Het favoriete bed van uw kind voor de kinderkamer is via ons altijd zorgvuldig bezorgd bij u thuis. Na bestelling brengen wij het bed bij u thuis. En is er iets niet in orde? Neem dan contact met ons op en wij komen met de oplossingen: ruilen of geld terug is gewoon mogelijk. Een betrouwbare keuze voor een bed maakt u altijd via uw online kinderbeddenspecialist: Juniorbedje.nl.

Meest verkochte juniorbedjes

Overige kinderproducten

Juniorbedje