Specialist in juniorbedjes!

Top kwaliteit Juniorbedjes

Bekijk hier

Peuterbed

Peuterbed

Het peuterbed is de ideale eerste zelfstandige slaapplek voor uw kind. En voor een peuterbed zoekt u naar de beste kwaliteit voor uw kleine. Via Juniorbedje.nl vindt u een fantastisch peuterbed waarin uw kind graag slaapt. Voor het aanbieden van een peuterbed wordt de beste kwaliteit geselecteerd en u bestelt dit gemakkelijk voor een scherpe prijs online. Wij hebben enkele fantastische modellen in petto die op maat zijn gemaakt voor peuters. Zo hebben we een aantal thematische bedjes ontworpen naar het favoriete fantasiefiguur van uw kind, zoals:

Wanneer een peuterbed?

Een peuterbed is gemaakt voor kinderen die het ledikant ontgroeien. De standaardmaat van een ledikant is circa 120 cm. Echter, voordat kinderen deze lengte bereiken, beginnen zij al zelfstandig te kruipen, lopen, klimmen en klauteren. Wanneer het tijd wordt voor een peuterbed is dan ook afhankelijk hoe actief uw kind is en wanneer u denkt dat hij of zij meer vrijheid nodig heeft. Een peuterbed wordt meestal aangeschaft rondom, de naam zegt het al, de peutertijd. Dat is wanneer uw kind rond de leeftijd is van 2,5 jaar. De peutertijd wordt ook wel de peuterpubertijd genoemd. Rond die leeftijd beginnen kinderen heel vaak ‘nee’ te zeggen, hebben ze vaak driftbuien en stemmingswisselingen. Wat kinderen dan eigenlijk willen, is meer onafhankelijkheid van de ouder: meer vrijheid. Een peuterbed past dan ook prima in die ontwikkeling. Een peuterbed is wat groter dan een ledikant (140 a 150 cm) en hierin kan uw kind zelfstandig in- en uitstappen. Veel van dit soort bedjes hebben aan de bovenkant nog een lage omheining en ook zijn er voor het peuterbed verschillende bedrekken verkrijgbaar om de transitie van ledikant naar peuterbed te vergemakkelijken. Vergeet bij het bestellen van een peuterbed niet om een matras mee te bestellen, want een babymatras is te klein voor het peuterbed.

Online bedje bestellen

U mag altijd een uitstekende service verwachten bij een online bestelling van een peuterbed (en alle andere artikelen). Wij leveren zorgvuldig met onze eigen chauffeurs de meubelen thuis. En is er iets niet in orde? Ruilen of geld terug is gewoon mogelijk! Bestel het ideale peuterbed met degelijke service online via Juniorbedje.nl.

Meest verkochte juniorbedjes

Overige kinderproducten

Juniorbedje