Specialist in juniorbedjes!

Kinderbedden

Kinderbedden

Online kinderbedden bestellen? Dan is Juniorbed.nl de ideale toegangspoort tot de beste kinderbedden. Op onze site vindt u alle kinderbedden en accessoires die nodig zijn voor de kinderkamer. Kinderbedden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en onder te verdelen in twee verschillende maten qua lengte, namelijk:

  • Voor peuters

Deze kinderbedden zijn in principe de opvolgers van ledikanten. In kinderbedden voor peuters gaan uw kinderen voor het eerst zelfstandig slapen. Zijn er kinderen die rondom hun kinderbedden nog bescherming nodig hebben zoals dat bij het ledikant was? Dan raden wij aan om een kijkje te nemen bij de bedhekjes.

  • Voor tieners

Dit zijn qua standaardformaat de langste kinderbedden die er zijn, circa 190 tot 200 cm. Wanneer uw kind het peuterformaat is ontgroeit, zijn dit de laatste kinderbedden die uw kind nodig heeft. Meestal worden deze kinderbedden aangeschaft voor kinderen die zo’n 9 á 10 jaar zijn, de leeftijd waarbij zij de lengte van 135 á 145 cm bereiken.

De merken in ons assortiment

De beste merken voor een kinderbed vindt u via Juniorbedje.nl. Klik op een van de artikelen en ontdek een fantastisch assortiment met bedden die u via ons voor de laagste prijs in huis haalt. Wij selecteren voor onze collectie kwaliteitsmerken als:

  • Bopita
  • Bebies First
  • Coming Kids
  • Colorful Collection
  • Woood

Online bestellen

Met eigen chauffeurs worden kinderbedden uit het assortiment zorgvuldig thuis bezorgd, van klein kinderbed tot hoogslaper. U bestelt deze bij ons voor de scherpste prijs en geniet daarbij van uitstekende voorwaarden: is er iets niet in orde? Laat het ons weten en wij komen altijd tot een oplossing: ruilen of geld terug is gewoon mogelijk. Zo weet u bij ons zeker dat het juiste kinderbed bij u in huis komt. Klik snel op een van de artikelen en kies het ideale bed voor uw kind. Vergeet ook niet om het babymatras te vervangen en bestel gelijk een goed kindermatras mee. Onze site is dé plek waar u de beste bedden voor de scherpste prijzen online vindt. Voor service, kwaliteit en prijs gaat u naar Juniorbedje.nl.

Meest verkochte juniorbedjes

Overige kinderproducten

Juniorbedje