Specialist in juniorbedjes!

Top kwaliteit Juniorbedjes

Bekijk hier

Hoogslaper

Hoogslaper

Een hoogslaper is een fantastisch bed voor uw kind. Niet alleen omdat het voor uw kind een avontuurlijke plek is om te slapen, maar ook een uitstekende praktische oplossing om ruimte te creëren. Een hoogslaper is ideaal voor de kleinere kinderkamers. Met een hoogslaper behoudt u namelijk de ruimte die u nodig hebt om spullen op te bergen of voor een bureau die u onder het bed kan plaatsen. En zo’n hoogslaper vindt u natuurlijk via Juniorbedje.nl, waar u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs in huis haalt. Wij hebben in ons assortiment:

  • Halfhoogslapers

Meestal hebben deze modellen een veilige hoogte van 110 tot 120 cm. Een half hoogslaper uit ons assortiment kan besteld worden in combinatie met veel handige extra’s. Zo vindt u in ons assortiment een half hoogslaper inclusief uitschuifbaar bureautje en opberglades. En ook modellen met bedtent zodat uw kinderen een speelruimte hebben onder de half hoogslaper.

  • En reguliere hoogslapers

Dit zijn de hogere bedden. Zo’n hoogslaper is circa 180 cm hoog waardoor daaronder voldoende ruimte beschikbaar is om een ruim bureau onder kwijt te kunnen. Een gewone hoogslaper is ideaal voor de al wat oudere kinderen. Bovendien kan zo’n hoogslaper ook prima gebruikt worden voor kinderen die op kamers gaan wonen.

De hoogslaper brengt dus veel handige opties met zich mee en is ideaal voor ieder gezin. Deze bespaart ruimte in de slaapkamer zodat uw kind meer vrijheid heeft om zijn huiswerk te maken en/of te spelen. En dankzij Juniorbedje.nl is het een fluitje van een cent om een hoogslaper in huis te halen.

Bezorgen van uw bed

Klik op een van de artikelen om in ons assortiment uit te komen. Na bestelling van onze kinderbedden zorgen wij er voor dat deze zorgvuldig worden bezorgd. En u gaat altijd uit van een betrouwbare dienst: ruilen of geld terug is gewoon mogelijk. Klik dus snel door op ons assortiment en bestel het ideale kinderbed online via uw kinderbeddenspecialist: Juniorbedje.nl.

Meest verkochte juniorbedjes

Overige kinderproducten

Juniorbedje