Specialist in juniorbedjes!

Top kwaliteit Juniorbedjes

Bekijk hier

Bedden

Bedden voor kinderen

Goede bedden voor kinderen tegen een scherpe online prijs: u vindt ze via Juniorbedje.nl. Bedden zijn de beste manier om van de kinderkamer een succes te maken. Er zijn verschillende opties om dat te bereiken. We zetten de bekendste op een rijtje:

  • Bedden met thema’s: Uw kind is gek op voetbal? Of kan hele weekenden naar een Disneyserie kijken? Dan hebben wij fantastische bedden daarvoor in ons assortiment. Zo vindt u via onze site kinderbedden van Disneyfiguren als Bliksem McQueen van Cars of Elsa en Anna van Frozen.
  • Praktische lage bedden: Lage modellen met opberglades en slaaplades voor een extra bed zijn via ons online te bestellen! Ideaal om de kinderkamer netjes te houden en voor het ontvangen van logees.
  • (Half-)Hoogslaper: Hoge bedden zijn perfect om de ruimte economisch mee in te richten. Zo vindt u binnen het assortiment halfhoogslapers (110 tot 120 cm hoog) met uitschuifbare bureaus en geïntegreerde opbergruimtes. Of reguliere hoogslapers (circa 180 cm hoog) met daaronder een groot bureau.

Merken

De bedden en matrassen die u online bestelt, zijn altijd van uistekende kwaliteit. Wij selecteren namelijk de beste merken voor ons assortiment. Deze zijn gespecialiseerd in het maken van meubelen voor de kinderkamer. U bestelt daarom ook bedden bij ons van kwaliteitsmerken als:

  • Coming Kids
  • Bopita
  • Woood
  • Colorful Collection
  • Bebies First

Online service

Bedden van deze merken zijn eenvoudig en voordelig online te bestellen. Klik op een van de bedden om op het assortiment uit te komen. U profiteert binnen dit assortiment van de laagste prijs En na bestelling worden ze binnen een paar weken zorgvuldig bezorgd. En is er iets niet in orde? Dan is het gewoon mogelijk om te ruilen of een terugbetaling te ontvangen. U gaat dus altijd uit van een betrouwbare keuze als het aankomt op de artikelen uit dit online assortiment. Klik daarom snel door en bestel het beste kinderbed voor uw kind online bij uw favoriete kinderbeddenspecialist en vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij accessoires zoals een babymatras.

Meest verkochte juniorbedjes

Overige kinderproducten

Juniorbedje